Webshop gesloten

Momenteel zijn we druk bezig om weer een prachtig assortiment voor u samen te stellen met nieuwe en spectaculaire vuurwerk artikelen!
Vanaf 1 oktober is onze webshop weer open en kunt u uw vuurwerk voor Oud en Nieuw 2024 weer online bestellen!

Tot dan,
Team De Knallende Ketel Vuurwerk
Vuurwerk uitgezocht door liefhebbers! Al jaren het beste vuurwerk! Grootste assortiment! Krijg wat je bestelt!

Over ons

De Knallende Ketel Vuurwerk van hobby tot hobby

Als vuurwerkliefhebbers bezoeken wij al vele jaren nationale en internationale vuurwerk festivals. Duitsland, Frankrijk, België, Spanje en Italië.... overal waar spectaculaire shows worden geschoten zijn we aanwezig. Elke jaar weer met nieuwe ideeën terugkomend. Fallas in Valencia was begin dit jaar en Compiègne (Frankrijk) staat nog op het programma. Valencia 2025 staat ook alweer gepland. Onze liefde zit echter niet alleen in het hele grote werk... ook het Nederlandse consumenten vuurwerk is altijd onze passie geweest.

Inmiddels al weer ruim 14 jaar geleden vonden we het tijd om onze hobby eens wat serieuzer aan te pakken en een vuurwerkwinkel te starten. Als fervent kopers van vuurwerk hadden we altijd idee veel meer kennis te hebben dan de winkelier. Wij vonden dat dit veel beter kon. We hadden gelijk! Onze productkennis wordt gewaardeerd. Gedurende de afgelopen dertien jaar hebben we vele tevreden terugkerende klanten mogen verwelkomen. Uit Almere, uit de regio, maar ook van ver daarbuiten. Elk jaar weer bekende gezichten die graag onze adviezen horen en met Oud en Nieuw ons kwaliteitsvuurwerk afsteken.

Oud en nIeuw is een feest, welk budget je ook hebt...... wij zorgen ervoor dat je geniet van je vuurwerk en Oud en Nieuw een nog groter feest wordt! Elk jaar kiezen wij zelf weer de beste vuurwerkartikelen. Diversiteit en kwaliteit staat voorop en dat in verschillende prijsklassen. In deze tijd waarin alles duurder wordt was het een nog grotere uitdaging om alles betaalbaar te houden, maar met onze ervaring en kennis van de vuurwerkbranche zijn we er ook dit jaar weer in geslaagd om mooie nieuwe betaalbare artikelen in ons assortiment op te nemen!

Ons team, nog altijd bestaande uit familie en vrienden, is trots dat wij al die jaren al zoveel plezier hebben mogen geven aan de vele klanten. Ons werk is onze hobby gebleven. We hopen je ook weer te mogen verwelkomen het eind van dit jaar.

Let op: de verkoopdagen van vuurwerk zijn dit jaar op 28, 30 en 31 december. Op zondag mag er wettelijk geen vuurwerk worden verkocht.

Wij wensen je nu alvast een fantastische jaarwisseling toe!

 De Knallende Ketel Vuurwerk Team

  • Vuurwerk uitgezocht door liefhebbers
  • Groot assortiment met kennis en zorg samengesteld
  • Eerlijke prijzen
  • De beste adviezen
  • U krijgt wat u heeft besteld
  • Gegarandeerd Oud en Nieuw plezier


Foto