Webshop gesloten

Wij zijn momenteel weer bezig ons assortiment samen te stellen….
Hou onze social kanalen in de gaten voor heropening van onze webshop.
Bestellen cat.1 vuurwerk kan via email.
Vuurwerk uitgezocht door liefhebbers! Al jaren top kwaliteit vuurwerk! Ruim assortiment! Krijg wat je bestelt!!

Over ons

De Knallende Ketel Vuurwerk van hobby tot hobby

Als grote vuurwerkliefhebbers zijn wij al jaren bezoekers van zowel nationale als internationale vuurwerk festivals. Duitsland, Frankrijk, België, Spanje en Italië.... overal waar spectaculaire shows worden geschoten zijn we aanwezig geweest. November vorig jaar nog in Adelfia Italië en ook dit jaar zijn we inmiddels weer in Compiegne Frankrijk en Italië geweest. Onze liefde zit echter niet alleen in het hele grote werk... ook het Nederlandse consumenten vuurwerk is altijd onze passie geweest.

Inmiddels al weer twaalf jaar geleden vonden we het tijd om onze hobby eens wat serieuzer aan te pakken. We besloten een vuurwerkwinkel te starten. Als fervent kopers van vuurwerk hadden we ons al vele jaren geërgerd aan de slechte kennis van vele vuurwerkverkopers. Wij vonden dat dit veel beter kon. Inmiddels mogen we concluderen dat we gelijk hadden. Wij kunnen het beter. Gedurende de afgelopen twaalf jaar hebben vele tevreden terugkerende klanten mogen verwelkomen. Elk jaar weer bekende gezichten die graag onze adviezen horen en met Oud en Nieuw ons kwaliteitsvuurwerk afsteken.

Oud en nIeuw is een feest en welk budget je ook hebt...... wij zorgen ervoor dat je geniet van je vuurwerk en Oud en Nieuw een nog groter feest wordt! Elk jaar kiezen wij zelf weer de beste vuurwerkartikelen. Diversiteit in assortiment en kwaliteit staat voorop en dat in verschillende prijsklassen. Dit jaar was het een hele uitdaging om alles betaalbaar te houden, maar met onze ervaring en kennis van de vuurwerkbranche zijn we er ook dit jaar weer in geslaagd om mooie nieuwe artikelen in ons assortiment hebben opgenomen!

Ons team, nog altijd bestaande uit familie en vrienden, is trots dat wij al die jaren al zoveel plezier hebben mogen geven aan de vele klanten. Ons werk is onze hobby gebleven. We hopen je ook weer te mogen verwelkomen het eind van dit jaar.

Wij wensen je nu alvast een fantastische jaarwisseling toe!

 De Knallende Ketel Vuurwerk Team

  • Door liefhebbers voor liefhebbers
  • Met kennis en zorg samengesteld assortiment
  • Eerlijke prijzen
  • De beste adviezen
  • U krijgt wat u heeft besteld
  • Gegarandeerd Oud en Nieuw plezier