Webshop gesloten

Wij zijn weer druk bezig met ons assortiment! Meer info volgt!
Vuurwerk uitgezocht door liefhebbers! Al jaren top kwaliteit vuurwerk! Ruim assortiment! Krijg wat je bestelt!!

Over ons

De Knallende Ketel Vuurwerk van hobby tot hobby

Als vuurwerkliefhebbers bezoeken wij al vele jaren nationale en internationale vuurwerk festivals. Duitsland, Frankrijk, België, Spanje en Italië.... overal waar spectaculaire shows worden geschoten zijn we aanwezig. Elke jaar weer met nieuwe ideeën terugkomend. Deze zomer Blanes (Spanje), Recco (Italië) en Compiègne (Frankrijk). Valencia 2024 staat alweer gepland. Onze liefde zit echter niet alleen in het hele grote werk... ook het Nederlandse consumenten vuurwerk is altijd onze passie geweest.

Inmiddels al weer ruim 13 jaar geleden vonden we het tijd om onze hobby eens wat serieuzer aan te pakken en een vuurwerkwinkel te starten. Als fervent kopers van vuurwerk hadden we altijd idee veel meer kennis te hebben dan de winkelier. Wij vonden dat dit veel beter kon. Inmiddels mogen we concluderen dat we gelijk hadden. Onze productkennis wordt gewaardeerd. Gedurende de afgelopen dertien jaar hebben vele tevreden terugkerende klanten mogen verwelkomen. Uit Almere, uit de regio, maar ook van ver daarbuiten. Elk jaar weer bekende gezichten die graag onze adviezen horen en met Oud en Nieuw ons kwaliteitsvuurwerk afsteken.

Oud en nIeuw is een feest en welk budget je ook hebt...... wij zorgen ervoor dat je geniet van je vuurwerk en Oud en Nieuw een nog groter feest wordt! Elk jaar kiezen wij zelf weer de beste vuurwerkartikelen. Diversiteit in assortiment en kwaliteit staat voorop en dat in verschillende prijsklassen. In deze tijd waarin alles duurder wordt was het nog grotere uitdaging om alles betaalbaar te houden, maar met onze ervaring en kennis van de vuurwerkbranche zijn we er ook dit jaar weer in geslaagd om mooie nieuwe betaalbare artikelen in ons assortiment op te nemen!

Ons team, nog altijd bestaande uit familie en vrienden, is trots dat wij al die jaren al zoveel plezier hebben mogen geven aan de vele klanten. Ons werk is onze hobby gebleven. We hopen je ook weer te mogen verwelkomen het eind van dit jaar.

Let op: de verkoopdagen van cat.2 vuurwerk zijn dit jaar op 28, 29 en 30 december. Op zondag mag landelijk alleen cat.1 vuurwerk worden verkocht.

Wij wensen je nu alvast een fantastische jaarwisseling toe!

 De Knallende Ketel Vuurwerk Team

  • Door liefhebbers voor liefhebbers
  • Met kennis en zorg samengesteld assortiment
  • Eerlijke prijzen
  • De beste adviezen
  • U krijgt wat u heeft besteld
  • Gegarandeerd Oud en Nieuw plezier


Foto