Webshop gesloten

Onze vuurwerk webshop wordt up to date gemaakt, sorry voor het ongemak.
Vuurwerk uitgezocht door liefhebbers! Al jaren top kwaliteit vuurwerk! Ruim assortiment! Krijg wat je bestelt!!

Over ons

De Knallende Ketel Vuurwerk van hobby tot hobby

Als grote vuurwerkliefhebbers zijn wij al jaren bezoekers van zowel nationale als internationale vuurwerk festivals. Duitsland, Frankrijk, België, Spanje en Italië.... overal waar spectaculaire shows worden geschoten zijn we aanwezig geweest. Ook dit jaar zullen wij weer Frankrijk bezoeken en in november met een groot deel van ons team aanwezig zijn in het zuiden van Italië. Onze liefde zit echter niet in het hele grote werk... ook het Nederlandse consumenten vuurwerk is altijd onze passie geweest.

Zo ongeveer elf jaar geleden vatten wij het plan op om onze hobby eens wat serieuzer aan te pakken. We besloten een vuurwerkwinkel te starten. Als fervent kopers van vuurwerk hadden we ons al vele jaren geërgerd aan de slechte kennis van vele vuurwerkverkopers. Wij vonden dat dit veel beter kon. Inmiddels mogen we concluderen dat we gelijk hadden. Wij kunnen het beter. Gedurende de afgelopen 10 jaar hebben vele tevreden terugkerende klanten mogen verwelkomen. Elk jaar weer bekende gezichten die graag onze adviezen horen en met Oud en Nieuw ons kwaliteitsvuurwerk afsteken.

Oud en nIeuw is een feest en welk budget je ook hebt...... wij zorgen ervoor dat je geniet van je vuurwerk en Oud en Nieuw een nog groter feest wordt! Elk jaar kiezen wij zelf weer de beste vuurwerkartikelen. Diversiteit in assortiment en kwaliteit staat voorop en dat in verschillende prijsklassen. Onze ervaring en kennis van de vuurwerkbranche zorgt er ook dit jaar weer voor dat we mooie nieuwe artikelen in ons assortiment hebben opgenomen!

Ons team, nog altijd bestaande uit familie en vrienden, is trots dat wij al die jaren al zoveel plezier hebben mogen geven aan de vele klanten. Ons werk is onze hobby gebleven. We hopen je ook weer te mogen verwelkomen het eind van dit jaar.

Wij wensen je nu alvast een fantastische jaarwisseling toe!

 De Knallende Ketel Vuurwerk Team

  • Door liefhebbers voor liefhebbers
  • Met kennis en zorg samengesteld assortiment
  • Eerlijke prijzen
  • De beste adviezen
  • U krijgt wat u heeft besteld
  • Gegarandeerd Oud en Nieuw plezier