Webshop gesloten

Wij zijn weer druk bezig met ons assortiment! Meer info volgt!
Vuurwerk uitgezocht door liefhebbers! Al jaren top kwaliteit vuurwerk! Ruim assortiment! Krijg wat je bestelt!!

Vuurwerk kopen Zeewolde

De Knallende Ketel Vuurwerk van van Almere tot Zeewolde

Wij zijn zelf globetrotters als het op vuurwerk aankomt. We zijn pure liefhebbers. Dus wat is dat kleine ritje van Zeewolde naar onze shop in Almere als het om goed en voordelig vuurwerk gaat?

WIJ ZIJN OOK HET VUURWERK ADRES VOOR HEEL ZEEWOLDE!

Oud en nIeuw is een feest en welk budget je ook hebt...... wij zorgen ervoor dat je geniet van je vuurwerk en Oud en Nieuw een nog groter feest wordt! Elk jaar kiezen wij zelf weer de beste vuurwerkartikelen. Diversiteit in assortiment en kwaliteit staat voorop en dat in verschillende prijsklassen. In deze tijd waarin alles duurder wordt was het nog grotere uitdaging om alles betaalbaar te houden, maar met onze ervaring en kennis van de vuurwerkbranche zijn we er ook dit jaar weer in geslaagd om mooie nieuwe betaalbare artikelen in ons assortiment op te nemen!

Ons team, nog altijd bestaande uit familie en vrienden, is trots dat wij al die jaren al zoveel plezier hebben mogen geven aan de vele klanten. Ons werk is onze hobby gebleven. We hopen je ook weer te mogen verwelkomen het eind van dit jaar.

Let op: de verkoopdagen van cat.2 vuurwerk zijn dit jaar op 28, 29 en 30 december. Op zondag mag landelijk alleen cat.1 vuurwerk worden verkocht.

Wij wensen je nu alvast een fantastische jaarwisseling toe!

 De Knallende Ketel Vuurwerk Team

  • Door liefhebbers voor liefhebbers
  • Met kennis en zorg samengesteld assortiment
  • Eerlijke prijzen
  • De beste adviezen
  • U krijgt wat u heeft besteld
  • Gegarandeerd Oud en Nieuw plezier