Webshop gesloten

Momenteel zijn we druk bezig om weer een prachtig assortiment voor u samen te stellen met nieuwe en spectaculaire vuurwerk artikelen!
Vanaf 1 oktober is onze webshop weer open en kunt u uw vuurwerk voor Oud en Nieuw 2024 weer online bestellen!

Tot dan,
Team De Knallende Ketel Vuurwerk
Vuurwerk uitgezocht door liefhebbers! Al jaren het beste vuurwerk! Grootste assortiment! Krijg wat je bestelt!

Vuurwerk kopen Almere

De Knallende Ketel Vuurwerk van Almere-Poort tot Almere-Buiten

Wij zijn zelf globetrotters als het op vuurwerk aankomt. We zijn pure liefhebbers. Dus wat is dat kleine ritje naar onze shop in Almere Waterwijk? De verste uithoek van Almere is dichtbij als het om goed en voordelig vuurwerk gaat.

WIJ ZIJN HET VUURWERK ADRES VOOR HEEL ALMERE!

Oud en nIeuw is een feest en welk budget je ook hebt...... wij zorgen ervoor dat je geniet van je vuurwerk en Oud en Nieuw een nog groter feest wordt! Elk jaar kiezen wij zelf weer de beste vuurwerkartikelen. Diversiteit in assortiment en kwaliteit staat voorop en dat in verschillende prijsklassen. In deze tijd waarin alles duurder wordt was het nog grotere uitdaging om alles betaalbaar te houden, maar met onze ervaring en kennis van de vuurwerkbranche zijn we er ook dit jaar weer in geslaagd om mooie nieuwe betaalbare artikelen in ons assortiment op te nemen!

Ons team, nog altijd bestaande uit familie en vrienden, is trots dat wij al die jaren al zoveel plezier hebben mogen geven aan de vele klanten. Ons werk is onze hobby gebleven. We hopen je ook weer te mogen verwelkomen het eind van dit jaar.

Let op: de verkoopdagen van cat.2 vuurwerk zijn dit jaar op 28, 29 en 30 december. Op zondag mag landelijk alleen cat.1 vuurwerk worden verkocht.

Wij wensen je nu alvast een fantastische jaarwisseling toe!

 De Knallende Ketel Vuurwerk Team

  • Door liefhebbers voor liefhebbers
  • Met kennis en zorg samengesteld assortiment
  • Eerlijke prijzen
  • De beste adviezen
  • U krijgt wat u heeft besteld
  • Gegarandeerd Oud en Nieuw plezier